LOCALIZARE
     
  MEFIN este construita pe o suprafata de 104.000mp. in orasul Sinaia, Romania, nu departe de Bucuresti si Brasov, cele doua orase mari unde sunt localizati cei mai importanti clienti autohtoni ai MEFIN.
     
   
   
 

SINAIA este o mica statiune (16000 de locuitori) situata intr-o zona montana excelenta cunoscuta in toata Romania ca ,, Perla Muntilor Carpati”. Fosta resedinta regala, Sinaia este cunoscuta ca atractie turistica moderna destinata escaladarii muntilor si practicarii sporturilor de iarna. Hotelurile locale si spatiile de cazare private pot usor gazdui 15000 de vizitatori, pentru care exista variate modalitati de agrement: Castelul Peles, telecabina care urca pana la 2000m, restaurante, discoteci, cazino, cinematografe, piscine si terenuri de tenis, etc.

Situata pe drumul european E60, la o altitudine de 850m pe Valea Râului Prahova, Sinaia a sarbatorit de curând cea de-a 309 aniversare. Aici se poate ajunge usor pe sosea sau pe calea ferata. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul International Otopeni, situat la 100km sud de Sinaia si 20km nord de Bucuresti.

     
 
 
   
  Continutul acestui site este copyright © MEFIN S.A. Sinaia - actualizare la data de
 
Aceasta pagina a fost realizata de: Corneliu Calin Crose