MANAGEMENTUL CALITATII
   
  Conceptul de calitate isi pune amprenta pe toate activitatile ce au loc in cadrul MEFIN. Personalul, procesele, produsele si serviciile sunt implicate in conducerea spre realizarea si mentinerea celui mai înalt nivel de calitate. Alocarea resurselor pentru instruire de calitate, sisteme, proceduri si infrastructura reprezinta unul din cele mai inalte prioritati pentru MEFIN. Click aici pentru a vizualiza declaratia de calitate.

 

In 2003, sistemul de calitate MEFIN a fost certificat de catre Lloyd’s Register Quality Assurance Ltd.(LRQA), in conformitate cu standardul ISO 9001:2000, in termenii stabiliti de United Kingdom Accreditation System (UKAS). Click aici pentru a vizualiza certificatul oficial.

In octombrie 2004, MEFIN a fost certificat TS16949, standard de calitate specific industriei auto. Certificarea MEFIN include, proiectare, productie si service-ul sistemelor de injectie, fabricarea componentelor auto, producerea componentelor din otel si fonta, furnizor de procese de tratament termic si al proceselor de tratament termo-chimic al suprafetelor”. Toate aceste produse si servicii sunt oferite clientilor nostri la cele mai ridicate niveluri de calitate mondiala.

In octombrie 2007 MEFIN, fiind orientata spre calitate, a recertificat sistemul de management al calitatii, conform ISO 9001:2000 si TS 16949:2002, pentru a determina un grad sporit de satisfactie pentru toate partile interesate.

In februarie 2010 MEFIN a fost recertificat SMQ si TS 16949 de MOODY International.

In septembrie 2013 MEFIN a fost recertificat SMQ si TS 16949 de Rina Services. Click aici pentru a vizualiza certificatul.

MEFIN este reprezentat pe pietele internationale nu doar prin produsele si serviciile de inalta calitate, dar si ca un membru al celor mai importante asociatii profesionale internationale si a principalelor camere de comert bilaterale ale partenerilor straini.

 
   
  Continutul acestui site este copyright © MEFIN S.A. Sinaia - actualizare la data de
 
Aceasta pagina a fost realizata de: Corneliu Calin Crose